Модерна вила в Швеция

От: admin | Публикуван: октомври 11, 2014
Архитектура

Дизайн, балансиращ между забавлението и уединението

Впечатляващи дизайнерски линии изпълват тази вила в Швеция, вдъхновяваща с цветовата си палитра и модерна архитектура, изграждащи спокойната атмосфера в това пространство. Големите открити пространства ръководят ежедневието по интуативен път, като помагат за създаването на навици, които увеличават енергията и осигуряват спокойствие. Откритото пространство заема голяма част от този дом – това е жилище с елегантен дизайн и запомнящи се партита край басейна.

Дизайнерска вила в Швейцария

Планът на първия етаж се разгръща както със социални зони, така и с спокойно спално помещение с изглед към задния двор. Добре поддържан плувен басейн, заобиколен с красив екстериорен дизайн, оформят зоната за социални забавления на открито. Прозорците създават една приказна покана за усещането на естетическите вибрации вътре в къщата.

Елегантния преход от една зона към друга, допринасят за усещането на дълбочина и простор. Начинът на проектиране, избора на цветове и яркост, превръщат дизайна на тази модерна вила в среда за динамичен социален живот. Помислено е за местата за забавления, представени в откритата трапезария, разположена напосредствено до басейна. Представете си група от хора, социализиращи около басейна, някои задълбочени в интересни разговори, отпуснати върху дългата пейка изградена до басейна, други наслаждаващи се на вкусотии подредени на шведската маса под покритата външна трапезария. Това определено ще добави допълнителна емоционална стойност към този дом.

Освен това, вилата разполага с открит хамак и джакузи, които задълбочават усещането за релаксация. Тази модерна вила, провокира собствениците да живеят един шикозен и стилен живот, наслаждавайки се едновременно на открито присъствие под слънцето на Швеция и елегантен вътрешен интериор.

На цена от 1.700.000 $, модерната вила в Швеция провокира собственици и гости да се насладят на всички екстри, които предлага този дом. Звучи като нечий дом – мечта. Дали не е вашият?

Още Публикации

Alt text goes here
Възползвайте се максимално от възможностите на вашата баня
Прочети още
Alt text goes here
Съвети за подобряване сигурността на апартамента ви
Прочети още
Alt text goes here
Как да изберем апартамент?
Прочети още