Луксозна вила с 5 спални в Чехия

От: admin | Публикуван: януари 7, 2015
Архитектура

Този изумителен дом се намира в селце близо до Прага в Република Чехия. Най-новите технологии за проектиране и опазване на околната среда са реализирани в построяването на тази вила. Изумителен самостоятелен дом, известен като Villa Pruhonice, предлагащ вълшебен изглед, благодарение на прозрачната фасада с южно изложение. Първия етаж е защитен от слънчевите лъчи от балконите на втория етаж, а втория етаж се предпазва от слънчевото влияние, благодарение на конзолния покрив. Авангардните и умни домакински технологии и впечатляващия гараж за подбраната колекция автомобили на собственика, превръщат това парче земя в дом-приказка с индивидуални спецификации.

вход във вилатаСъздадена, за да се слеят закрития и открития живот, самостоятелната луксозна вила заема 560 кв.м. Фасадата е украсена със светла сива гипсова мазилка и панели на циментова основа, докато интериора представлява успокояващ микс от материали като мрамор, естествена кожа и дърво. Високото равнище на енергийния рейтинг, включва обширни интелигентни функции и използва най-новите технологии, за да даде възможност на собствениците да контролират осветлението, сигурността и аудио-визуалните елементи от техните Iphones и IPads. Автоматично оптимизирания контрол на температурата използва актуални данни от метеорологична станция на къщата, за да се осигури максимална енергийна ефективност.

кухняГлавния вход на вилата е широка стъклена врата, след която попадате в отворено и разчупено помещение. Изгледа разкрива озеленен двор и замъглява връзката между вътрешните и външните пространства. Хола представлява серия от пространства с отворен план, завършваща с библиотека от полиран лак и голяма камина. Кухненския кът и трапезарията са разположени в непосредствена близост до хола и са проектирани да бъдат сърцето на семейното жилище, но в същото време придават съвременен и модерен вид. Хай-тек кухнята позволява с натискането на един бутон от чешмата да потече газирана вода.

Естествена дъбова стълба свързва трите етажите на къщата. На долния етаж има фитнес зала и спа център с арт сауна и джакузи в мраморен интериор.

Още Публикации

Alt text goes here
Възползвайте се максимално от възможностите на вашата баня
Прочети още
Alt text goes here
Съвети за подобряване сигурността на апартамента ви
Прочети още
Alt text goes here
Как да изберем апартамент?
Прочети още