Паркоместа на ул. Пловдив 25
16 000 евро
Продадени
  • Етаж Двор

Сходни имоти:

Alt text here
Aп. №9 на ул.”Антон Неделчев” №5 (Продаден)
99900 евро (Продаден)
Alt text here
Гараж №2, ул. Антон Неделчев 5
20000 - Продаден
Alt text here
ПАРКОМЕСТА (В ПАРКИНГ ДВОР + подземен паркинг)
15 000 евро
Alt text here
Апартамент №5 на ул.”Антон Неделчев” №5
91900 евро