Апартамент №3 на Яребична №6-8
38000 евро (863.64€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 44,84 м2
  • Етаж Етаж 1
  • Статус Продаден
  • Стаи 2-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №6 на ул. Пловдив 25 - Продаден
90100 евро
Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №8 на ул. Пловдив 25 - ПРОДАДЕН
93220 евро
Alt text here
Апартамент №9 на ул. Пловдив 25 - ПРОДАДЕН
65000 евро