Апартамент №18 на Яребична №6-8
87500 евро (857.84€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 102,40 м2
  • Етаж Етаж 5
  • Статус Свободен
  • Стаи 3-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №6 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
90100 евро
Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №8 на ул. Пловдив 25
93220 евро
Alt text here
Апартамент №9 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
65000 евро