Апартамент №16 на Яребична №6-8
82700 евро (861.46€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 96,16 м2
  • Етаж Етаж 5
  • Статус Свободен
  • Стаи 3-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №10 на ул. Пловдив 25
53500 евро
Alt text here
Апартамент №11 на ул. Пловдив 25
111000 евро
Alt text here
Апартамент №5 на ул. Пловдив 25
70000 евро