Апартамент №14 на Яребична №6-8
49000 евро (1042.55€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 47,44 м2
  • Етаж Етаж 4
  • Статус Продаден
  • Стаи 2-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №6 на ул. Пловдив 25 - Продаден
90100 евро
Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №8 на ул. Пловдив 25 - ПРОДАДЕН
93220 евро
Alt text here
Апартамент №9 на ул. Пловдив 25 - ПРОДАДЕН
65000 евро