Апартамент №12 на Яребична №6-8
64300 евро (959.56€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 67.01 м2
  • Етаж Етаж 4
  • Статус Свободен
  • Стаи 2-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №6 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
90100 евро
Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №8 на ул. Пловдив 25
93220 евро
Alt text here
Апартамент №9 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
65000 евро