Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро (905.8€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 69,42 м2
  • Етаж Етаж 5
  • Статус Свободен
  • Стаи 2-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №6 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
90100 евро
Alt text here
Апартамент №8 на ул. Пловдив 25
93220 евро
Alt text here
Апартамент №9 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
65000 евро
Alt text here
Апартамент №10 на ул. Пловдив 25
53500 евро