Апартамент №11 на ул. Пловдив 25
111000 евро (853.85€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 130,88 м2
  • Етаж Етаж 6
  • Статус Свободен
  • Стаи 4-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №5 на ул. Пловдив 25
70000 евро
Alt text here
Паркоместа на ул. Пловдив 25
10 000 евро
Alt text here
Паркомясто №1
5000 евро