Апартамент №10 на ул. Пловдив 25
53500 евро (906.78€/м2)

Забележка:Степен на завършеност- по БДС.!

  • Обща Площ 59,46 м2
  • Етаж Етаж 6
  • Статус Свободен
  • Стаи 2-стаен

Сходни имоти:

Alt text here
Апартамент №7 на ул. Пловдив 25
62500 евро
Alt text here
Апартамент №8 на ул. Пловдив 25
93220 евро
Alt text here
Апартамент №9 на ул. Пловдив 25 - РЕЗЕРВИРАНО
65000 евро
Alt text here
Апартамент №11 на ул. Пловдив 25
111000 евро