История и принципи

Фирмата е основана през 1996 година в град Варна, със строителни дейности започва да се занимава през 2004 година. Нашият основен предмет на дейност е проектиране, строителство и ремонт на жилищни сгради и промишлени обекти. През годините фирмата е изградила собствена материална база, квалифициран управленски състав и опитни и обучени строителни работници. Принципните ни съображения са свързани с удовлетвореността не само на нашите клиенти, но и на крайните потребители.

Как работим?

Стремим се да осигурим на клиентите ни спокойствието и сигурността, от които се нуждаят, докато ние се грижим за строителството или ремонта на техните офиси, апартаменти, вили или търговски обекти. Изграждането на максимален комфорт и минимални неприятности са един от основните ни приоритети в процеса на нашата работа. Фирмата се стреми да работи изцяло със собствено оборудване за да се избегнат забавяния в сроковете, поради ангажираност на под-изпълнители.

Дончев Комерс 96 разполага със собствени:

КОФРАЖ „PERI“

Всякаква ударно-пробивна техника

Фасадно скеле 400м2

2 подемника (Хаспел) по 18м

Камион Kia - полезен товар 2т

Камион Mercedes - 5т самосвал

2бр Микробус Форд Транзит

Вертикален кофраж

За всякаквa друга механизация имаме договор и солидни партньорски отношения през годините с фирма „Темпо-Транс“ 0899 870 202, надежден и коректен партньор с богата гама от нови машини.

НАШИЯ ОФИС

Основни ценности

Професионализъм, високи постижения, работим с креативност, гъвкавост и иновации, за да сме сигурни, че резултатите, които ще постигнем са с най-добро качество. Нашите действия, планове и проекти са насочени към подобряване на околната среда и намаляването на негативните последици за нея. Всеки от проектите ни е съобразен с икономическата и финансова обстановка, техническа осъществимост, естетически вид и функционалност.

Някои от нашите проекти

Организация и човешки ресурси

Работния екип на Дончев Комерс 96 е разделен на бригади от по 6 до 8 човека за по-голяма гъвкавост и производителност. При нужда от покритие на по-големи обекти, няколко бригади работят в екип. Добрата обезпеченост с инструменти и техника, както и средната възраст от 38 години правят работата на колектива изключително производителна, качествена и бърза.

Искате да разберете повече?

Свържете се с нас

Имате въпрос? Попълнете контактната форма и наш служител ще се свърже с вас при първа възможност!

Not readable? Change text. captcha txt

Започнете да пишете и натиснете Enter за да търсите