Луксозна вила с 5 спални в Чехия

Този изумителен дом се намира в селце близо до Прага в Република Чехия. Най-новите технологии за проектиране и опазване на околната среда са реализирани в построяването на тази вила. Изумителен самостоятелен дом, известен като Villa Pruhonice, предлагащ вълшебен изглед, благодарение на прозрачната фасада с южно изложение. Първия етаж е защитен от слънчевите лъчи от балконите на втория етаж, а втория етаж се предпазва от слънчевото влияние, благодарение на конзолния покрив. Авангардните и умни домакински технологии и впечатляващия гараж за подбраната колекция автомобили на собственика, превръщат това парче земя в дом-приказка с индивидуални спецификации.

вход във вилатаСъздадена, за да се слеят закрития и открития живот, самостоятелната луксозна вила заема 560 кв.м. Фасадата е украсена със светла сива гипсова мазилка и панели на циментова основа, докато интериора представлява успокояващ микс от материали като мрамор, естествена кожа и дърво. Високото равнище на енергийния рейтинг, включва обширни интелигентни функции и използва най-новите технологии, за да даде възможност на собствениците да контролират осветлението, сигурността и аудио-визуалните елементи от техните Iphones и IPads. Автоматично оптимизирания контрол на температурата използва актуални данни от метеорологична станция на къщата, за да се осигури максимална енергийна ефективност.

кухняГлавния вход на вилата е широка стъклена врата, след която попадате в отворено и разчупено помещение. Изгледа разкрива озеленен двор и замъглява връзката между вътрешните и външните пространства. Хола представлява серия от пространства с отворен план, завършваща с библиотека от полиран лак и голяма камина. Кухненския кът и трапезарията са разположени в непосредствена близост до хола и са проектирани да бъдат сърцето на семейното жилище, но в същото време придават съвременен и модерен вид. Хай-тек кухнята позволява с натискането на един бутон от чешмата да потече газирана вода.

Естествена дъбова стълба свързва трите етажите на къщата. На долния етаж има фитнес зала и спа център с арт сауна и джакузи в мраморен интериор.

Още публикации

Остави коментар

Свържете се с нас

Имате въпрос? Попълнете контактната форма и наш служител ще се свърже с вас при първа възможност!

Not readable? Change text. captcha txt

Започнете да пишете и натиснете Enter за да търсите

2tendencii-pri-kuhnite-2015